Healing, Reading en Coaching voor BewustwordingHealing, Reading en Coaching

is een bijzonder effectieve combinatie. Het brengt je dichter bij je innerlijke stem, je eigen oorspronkelijke Bron. Deze Bron wordt zichtbaar door je lichamelijke, emotionele en psychische verstoringen te onderzoeken en te doorgronden.
Een verstoring is terug te voeren op een gedachte of een overtuiging waardoor je niet goed voor jezelf zorgt en uit balans raakt. En dat geeft uiteindelijk klachten in je functioneren.
Als je je bewust wordt welke gedachte je in de weg zit, dan ben je in staat er anders mee om te gaan. Het is een proces waarin je je eigen wonden heelt.

Wat kun je verwachten?

Healing

Bij een Healing wordt je lichaam weer in balans gebracht. Je ligt op een behandeltafel en via mijn handen stroomt er helende energie uit de kosmos je energieveld en fysieke lichaam in. Deze energie zorgt voor openingen en laat je vanuit liefde en veiligheid naar je beperkende gedachten kijken. Tijdens de healing laat je balast los waardoor je je rustiger, helderder, lichter en positiever gaat voelen.

Reading

In de sessie stem ik me af op jou. Mijn helder voelen en weten maken het mogelijk om op diepere lagen mee te voelen en onbewuste beperkende gedachten bewust te maken. Dit wordt Reading genoemd. Het helpt je meer inzicht te krijgen in je klachten en in je dagelijks functioneren.

Coaching

Door het geven van Inzicht en Coaching word je bewuster van wat je in je dagelijks leven belemmert. Je innerlijke stem wordt hoorbaarder en vertelt je wat goed voor je is en wat niet. Het brengt je naar je eigen kracht, naar je oorspronkelijke Oer Bron. De Bron die maakt dat je gezond bent en Leeft.

Sessie

Het is mogelijk dat je na 1 sessie meteen weer op eigen kracht verder kunt. Maar het komt ook voor dat lichamelijke klachten en beperkende gedachten/overtuigingen die zich in jaren hebben opgebouwd, meerdere sessies nodig hebben.

Traject

Wil je aan een concreet resultaat werken, spreek dan een afgesloten traject met een persoonlijk doel af. Dat werkt bijzonder krachtig.

Healing, Reading en Coaching op afstand

Spreekt mijn manier van werken je aan en woon je niet in de buurt? Kies dan voor een sessie op afstand. Ik neem eerst telefonisch contact met je op en bespreek waar je tegenaan loopt (coachen en reading). Daarna krijg je een healing op afstand. Aan het einde sluiten we de sessie telefonisch weer af. Deze vorm wordt door clienten als bijzonder ondersteunend ervaren als ze in een proces zitten van loslaten en opnieuw beginnen.

Healingen zijn aanvullend op de reguliere geneeskunde. Tijdens healingen wordt de diepere oorzaak van de klacht aangepakt. Het gaat verder dan symptoombestrijding.

Zie voor praktijkvoorbeelden onder aanbevelingen.


contact