CREEER JE EIGEN DROOMBAAN

In deze inspirerende en creatieve cursus creeer je je eigen droombaan.

Je denkt waarschijnlijk 'wat heb ik daar nu aan'? 'Ik kan er toch geen geld mee verdienen en ik heb geen tijd'. Niets is minder waar. Het werkt anders dan je denkt.

Als je uitgaat van waar je energie van krijgt, van wat je hart je ingeeft, dan gaat je denken en bewustzijn daarmee aan de slag. Je ziet daardoor stap voor stap dat er meerdere manieren zijn om je doel te bereiken.

Dingen die overeenkomen met jouw plan, vallen je ineens op en komen naar je toe. Je zit in een positieve energie die uitgaat van jou en dat voelt heel anders. Veel krachtiger en energieker want ja, je doet immers iets waar je energie van krijgt. Het is echt mogelijk. Het kan stapje voor stapje.

Zelf heb ik er ervaring mee, ik heb in 2008 de stap genomen om mijn hart te volgen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Sterker nog, als ik mijn hart niet gevolgd had, en ik spreek nu even voor mezelf, zat ik nu totaal ontkracht op de bank en bepaalden anderen mijn leven.

Het volgen van mijn hart gaf mij richting in mijn leven en daardoor focus en groei. Het is steeds weer een toets of ik dicht bij mezelf ben of me af laat leiden. Hoe meer ik de dingen doe vanuit mijn hart hoe blijer ik word en hoe meer energie ik heb.

Er komt wel wat bij kijken en je moet er ook iets voor doen: bewust mee bezig zijn. Dan gaat het stromen en komen er wonderen op je pad.

In 4 sessies van ruim een uur leg je een basis voor je eigen droombaan.

Je krijgt inzicht in
- waar jij uniek in bent
- wat er echt in je hart leeft
- wat je belangrijk vindt
- waardoor je je af laat leiden

Als dat duidelijk is, stel je je doel vast en maak je een concreet plan.

Daarmee trek je nieuwe mogelijkheden aan.

Voel je je aangesproken, neem dan contact op en GA ER VOOR.

Voor wie is de cursus?
Voor iedereen die iets zinvols wilt doen in zijn of haar leven en zelf iets willen creeren vanuit het hart.

Welke methoden worden gebruikt?
De cursus bestaat uit een verrassend aanbod van vragen, meditatie, creativiteit en coaching.

Cursus op afstand
De cursus kan ook op afstand gegeven worden. Je krijgt via de mail je huiswerk en dit wordt in telefonische sessies besproken.

Kosten
De cursus, bestaande uit 4 sessies, kost 250 euro inclusief BTW